HARRASTERYHMÄTOIMINTA

EASY-KARTING JA SPECIAL KARTING

Kerhotoimintaa moottoriurheilun merkeissä. Lapsille ja nuorille suunnattu harrasteryhmän ajotapahtuma Järilänvuoren radalla. Ajaminen tapahtuu valvotusti Koke-FKK:n junioriautoilla.
Kalusto koostuu pääasiassa aidoista Cadett- ja Raket-luokan kilpa-autoista.
Pienintä Puffoa vauhdittaa Hondan "trimmerimoottori" ja muissa junnu-autoissa voimanlähteenä toimii Raket-moottorit.

Liikuntarajoitteisille ja muille erityisryhmille on omanlaisensa autot. Rimo Twinstructor kaksipaikkaisella autolla on mahdollista päästä tuntemaan kilpa-autoilun hurmasta ja tarvittaessa apukuskin hallintalaitteet saadaan kytkettyä käyttöön.
Toinen erikoisauto on varustettu käsihallintalaitteistolla, jossa ohjausakselille sijoitetut kaasu ja jarrukahvat kääntyvät ratin mukana ollen näin aina käden ulottuvilla. Tämä auto on rakennettu aitoon kilparunkoon.

Ajovarusteiksi harrasteryhmään ajamaan tulevilla pitää olla umpikengät (tennarit tai lenkkarit), pitkät housut ja pitkähihainen pusero. Kerholta löytyy myös lasten kokoista umpikypärää, mutta jos itsellä on oma niin kannattaa se ottaa mukaan.

Ajaminen tapahtumassa omalla vastuulla ja omalla vapaa-ajan vakuutuksella.

  • Kertamaksu 20€
  • 4x sarjalippu 60€

Toimintaan on myönnetty kahtena vuotena opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea.

Toimintaa jatketaan kerhon omin voimin sen hyväksi mudostuneen suosion johdosta. Tervetuloa taas mikroautoilun maailmaan.